Galerie
Seznam fotografií v galerii
Technologie masného průmyslu
Garantujeme doručení do Vánoc při objednání do 18. 12. 2025.
Garantujeme doručení do Vánoc při objednání do 18. 12. 2025.
| Stav: | Dobrý, desky s flíčky, vazba lehce povolená |
|---|---|
| Vazba: | pevná |
| Počet stran: | 445, [2] |
| Jazyk: |
|
| Edice: | Řada potravinářské literatury |
| Vydání: | 1. vyd. |
| Vydáno v: | Praha |
| Vystaveno: | 26. 2. 2025 13:39 |
| Číslo položky: | 1158165 |
Dopravu hradíme my
Objednávkám nad 699 Kč
Tituly, které jinde
nenajdete
Sběratelské kusy i knižní novinky
Balíme ekologicky
A s radostí
Vykupujeme knihy
Za hotovost a s vlastním odvozem
1964 | Státní nakladatelství technické literatury
Stav Dobrý
Božena Hostašová, Bohuš Hampl, Jan Hampl, Josef Dyr, Dušan Čurda, Miloš Herold, Vladimír Kyzlink, Josef Prokš, Miroslava Drachovská-Šimanová, Rudolf Bretschneider, Stanislav Zelenka, Jaroslav Gebler, S Klein, Vladimír Rašper, J Votava, Julius Zajíc
Přehled potravinářského a kvasného průmyslu : Přehled potrav. a kvasného průmyslu - III1962 | Státní nakladatelství technické literatury
Stav Dobrý, označení technické knihovny
Marie Hrubá, Bohumil Pospíšil, Božena Solnařová, Magdalena Krondl, Jiří Fragner, Adolf Hylmar, Josef Váša, Jiří Franger
Tekuté ovoce a zelenina : [ určeno spotřebitelům a pracovníkům v zeměd., potravinářství, výkupu zeměd. výrobků a vnitř. obchodu ]1958 | Státní nakladatelství technické literatury
Stav Dobrý
1953 | Státní nakladatelství technické literatury
Stav Dobrý, lehce opotřebená obálka, zašlá obálka, lehce natrhnutý hřbet
Bohuš Hampl, Karel Šandera, Gustav Janíček, Hampl Bohuš
Rukověť potravinářské analytiky1962 | Státní nakladatelství technické literatury
Stav Dobrý, razítko z knihovny
Soubory cookie a data používáme k následujícím účelům:
správná funkčnost našich stránek,
poskytování a správa služeb Google,
poskytování třetím stranám pro inzerci a reklamu (např. Seznam),
sledování výpadků a ochrana proti spamům, podvodům a zneužívání
Naše ochrana osobních údajů