Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 189, [1] |
Jazyky: | česky |
Edice: | Řada potrav. lit. 1x |
Vydání: | 1 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 19. července 2017 11:13 |
Číslo položky: | 14497 |
Poprvé v naší literatuře si autor klade otázku, které operace významně působí na technologickou a ekonomickou stránku rafinace. Aby ji zodpověděl, tj. vypracoval teorii rafinace, soustředil se na přesné určení optimálních hodnot provozních parametrů, na výběr vhodných metod rafinace, jež co nejúčelněji oddělí sacharózu od necukrů, a na obecné řešení optimálního schématu. Práce získala třetí cenu v soutěži SNTL.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem