Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 120 |
Jazyky: | slovensky |
Překladatel: | Katarína Sedláková |
ISBN: | 9788074516542 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 16. března 2023 8:32 |
Číslo položky: | 518741 |
Kniha ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Druhé, doplnené vydanie prináša oveľa viac receptov od polievok, slaných jedál až po sladké jedlá či múčniky a zmrzlinu. Pri niektorých z nich nájdete aj dobré rady na vylepšenie alebo doplnenie jedál, ako aj návrh na prípravu jedla pri bezlepkovej diéte. Príprava jedál nie je časovo náročná. V knihe sú aj námety na skladovanie a konzervovanie tekvíc.
Autorky už dlhé roky vyučujú odborné predmety na Hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.
Josef Quis , je absolventem Pedagogické fakulty v Ostravě, obor český jazyk - výtvarná výchova. V letech 1988 - 1991 pracoval v Krátkém filmu Praha . Od roku 1991 je na volné noze. Věnuje se ilustracím, převážně dětských knížek , animovanému filmu, CD-R hrám pro děti, kresbě, malbě i užité grafice. Je členem ostravské surrealistické skupiny "stir up".
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem