Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 172 s., [16] s. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 4. |
ISBN: | 9788020100771 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 15. prosince 2023 10:41 |
Číslo položky: | 713966 |
Příručka, určená k rychlé, časově nenáročné přípravě pokrmů, obsahuje jídelníčky, při jejichž sestavování brala autorka v úvahu hlavně využití sezónních potravin. V úvodních kapitolách seznamuje se základní úpravou jednotlivých druhů potravin, vybavením kuchyně, zásadami stolování a hygieny vaření.
Součástí knihy jsou jídelníčky podle ročních období - Jarní, Letní, Podzimní a Zimní jídelníčky, rejstřík.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem