Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 172, 16 barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Stanislav Němec, Olga Davidová |
Vydání: | 3. vyd |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 100 000 ks |
Poznámka: | obálka Václav Rytina |
Vystaveno: | čt 28. dubna 2022 11:28 |
Číslo položky: | 323152 |
Příručka, určená k rychlé, časově nenáročné přípravě pokrmů, obsahuje jídelníčky, při jejichž sestavování brala autorka v úvahu hlavně využití sezónních potravin. V úvodních kapitolách seznamuje se základní úpravou jednotlivých druhů potravin, vybavením kuchyně, zásadami stolování a hygieny vaření. Součástí knihy jsou jídelníčky podle ročních období - Jarní, Letní, Podzimní a Zimní jídelníčky, rejstřík.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem