Stav: |
Velmi dobrý, lehké oděrky na deskách
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 229, [1] |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 20. prosince 2023 12:25 |
Číslo položky: | 717172 |
Příručka, určená k rychlé, časově nenáročné přípravě pokrmů, obsahuje jídelníčky, při jejichž sestavování brala autorka v úvahu hlavně využití sezónních potravin. V úvodních kapitolách seznamuje se základní úpravou jednotlivých druhů potravin, vybavením kuchyně, zásadami stolování a hygieny vaření.
Součástí knihy jsou jídelníčky podle ročních období - Jarní, Letní, Podzimní a Zimní jídelníčky, rejstřík
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem