Stav: |
Dobrý, razítko knihovny, mírně zašlé desky
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 740 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Řada potravinářské literatury 10x |
Vydání: | Vyd. 1 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 2 200 ks |
Vystaveno: | čt 17. března 2022 14:05 |
Číslo položky: | 298394 |
Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem