Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rukověť potravinářské analytiky

Karel Šandera, Bohuš Hampl, Gustav Janíček, Hampl Bohuš

Státní nakladatelství technické literatury | 1962


399 Kč 189 Kč

Stav:
Dobrý, razítko knihovny, mírně zašlé desky
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 740
Jazyky: česky
Edice: Řada potravinářské literatury 10x
Vydání: Vyd. 1
Vydáno v: Praha
Náklad: 2 200 ks
Vystaveno: čt 17. března 2022 14:05
Číslo položky: 298394

Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty.

Komentáře ke knize
Bohuš Hampl

Narozen 16.12.1899 v Netolicích, zemřel 29.12.1975 v Praze. Dr. ing., profesor katedry biologických věd, práce z oboru mikrobiologie.

Karel Šandera

Narozen 25.1.1903 v Mohelně na Moravě, zemřel 8.7.1959 v Praze. Ing., RNDr., DrSc., profesor technologie a fyzikální chemie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Práce v oboru.

Gustav Janíček

Narozen 20.9.1911 ve Vídni, zemřel 24.4.1995. Ing. Dr.techn. DrSc., profesor chemické technologie potravinářské, práce z oboru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet