Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 127 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-7063-007-8 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 80 000 ks |
Vystaveno: | út 15. února 2022 16:08 |
Číslo položky: | 282105 |
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat v bytě. Nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko. Kniha navíc obsahuje i kapitolu, jak si postavit udírnu, návod na uzení domácích výrobků a také několik velmi starých zabijačkových receptů.
Josef Dušátko je bývalý československý atlet českého původu, který se specializoval na hod oštěpem. Začínal ve Slavoji Podmokly a poté byl členem oddílu Slavoj Čáslav , RH Praha , Spartak Stalingrad – Bohemians , RH Praha , Start Karlovy Vary .. V roce 1966 se zúčastnil mistrovství Evropy, ale nepostoupil do finále.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem