Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 580 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 978-80-9040-932-3 |
Vystaveno: | čt 4. května 2023 9:35 |
Číslo položky: | 544602 |
Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem