Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Doprava zdarma!
Miroslav Černý: Receptury studených pokrmů

Receptury studených pokrmů

Miroslav Černý, František Zvolský, Jiří Krupička

Merkur | 1976


3799 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 561
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 2. ledna 2024 10:36
Číslo položky: 722349

Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty.

Komentáře ke knize
František Zvolský

Autor zbožíznaleckých příruček a receptářů.

Miroslav Černý

Narozen 1965. Mgr., výtvarník, hudebník, pedagog a publicista.

Jiří Krupička

Narozen 18.6.1920, zemřel 30.4.1996. Ing., autor prací z oboru hoteliérství a veřejného stravování.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat