Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 62 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Wolfgang Schardt |
Překladatel: | Hana Habartová |
Edice: | Jak na to 122x |
Vydání: | České vydání první |
ISBN: | 9788075411754 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 26. července 2023 17:08 |
Číslo položky: | 599161 |
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem. Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí. Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem