Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Noční cirkus

Erin Morgenstern

Ikar | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 438
Jazyky: česky
Překladatel: Radovan Zítko
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-249-1902-7 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 25. srpna 2022 14:35
Číslo položky: 388986

Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky, které nevypadají jako pouhé triky a iluze, ale spíše jako opravdová a mocná kouzla.

Nebývale úspěšný románový debut Erin Morgensternové s podmanivou magickou atmosférou sleduje v několika dějových liniích a časových rovinách nebezpečnou hru dvou kouzelníků, v níž jsou v sázce životy jejich učedníků. Co když ale cirkus, jenž má být jevištěm nemilosrdného souboje, k sobě Celii a Marca připoutal mnohem víc, než by si jejich mistři vůbec dokázali představit?

Komentáře ke knize
Erin Morgenstern

Erin Morgenstern je americká spisovatelka a výtvarná umělkyně známá pro svou knihu Noční Circus. Erin Morgenstern vyrůstala v Marshfieldu, Massachusetts a studovala divadelní a studiové umění na Smith College v Northamptonu v Massachusetts, kde absolvovala v roce 2000. Kromě psaní, maluje. Sbírá šperky vyrobené ze starých klíčů. Její Noční cirkus byl zveřejněn v září 2011. V současné době žije v Bostonu, Massachusetts se dvěma velmi načechranými kočkami.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet