Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nevysvětlené záhady

Charles Forth

Dialog | 1995


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 171
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Linhart
Edice: Svět divů, tajemství a záhad 7x
Vydání: 1
ISBN: 80-85194-99-6
Vydáno v: Litvínov
Vystaveno: st 2. ledna 2019 12:19
Číslo položky: 49348

Záhadné události z oblasti reinkarnace, jasnovidectví, projevů poltergeistu, synchronizovaných životů a dalších tajuplných souvislostí.

Kniha obsahuje:Vévoda z Arizony, Pobočník generála Roberta E.Leea, Sen o minulém životě, Žijeme jen dvakrát, Sunderlandská záhada, Duchové mezi lidmi, Malá fantom z Francie, Větší fantom z Francie, Ohnivý tanec Normana Benneta, Vládcové nad bolestí, Skrytá síla Antoina Delerua, Dokud je smrt nerozdělí, Záhadné propojení, Tajemství labutího jezera, Synchronizované životy, Věděla, že není sama, Příliš mnoho náhod, Průhledy do budoucnosti, Satanovy nevěsty, Spící prorok, Vzestupy a pády slečny Mildfordové, Podivuhodné doteky múz, Smrt z moře, Nestvůry z hlubin, Vražedný útok obludy, Skotská příšera, Jezerní záhady, Poslední let blackbirda, Zmizeli beze stopy, Záhadné znaky

Komentáře ke knize
Charles Forth

Americký autor Charles Forth, narozený roku 1916 v Traversse City ve státě Michigan, patří k nejuznávanějším veličinám v oblasti experimentální psychologie, parapsychologie a psychokineze. Působil jako profesor fyziky na univerzitách v Indianapolis, v St. Louis a v Chicagu. Od roku 1981 řídí periodikum Záhady a tajemství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu