Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 152 |
Jazyky: | česky |
Edice: | 13. svazek ed. Zdraví 9x |
Vydání: | Vyd. 1 |
ISBN: | 80-7169-502-5 (brož.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 14. ledna 2022 11:36 |
Číslo položky: | 268570 |
Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem