Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak dnes vyniknout : průvodce světem zvyků a triků expertových

Petr Hajn

Votobia | 1999

Zobrazit vše

89 Kč 45 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 165
Jazyky: česky
ISBN: 80-7198-371-3 (brož.)
Vydáno v: Olomouc
Vystaveno: po 12. října 2020 9:19
Číslo položky: 119732

NĚKTERÉ Z HISTOREK uvedených v této knize odpovídají skutečným událostem. Jiné jsem si vymyslel. Oba druhy příhod se dají od sebe snadno odlišit. Výtvory mé fantazie jsou přízemnější a působí věrohodnějším dojmem. Potvrzují, že v životě se vyskytuje vždycky víc nápaditosti než v literatuře.
Hrdinové skutečných příběhů jsou tak vlastně velkými básníky činu. Pokud se někdo pozná na příštích stránkách, měl by se na mne zlobit jenom proto, že se snažím zachovat jeho anonymitu.

Komentáře ke knize
Petr Hajn

Petr Hajn je český právník a vysokoškolský pedagog, který je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy, kde studoval v letech 1954 až 1959. Po dokončení svých studií pracoval ve Škodě Plzeň jako podnikový právník. V roce 1967 získal titul doktor práv. Od roku 1972 je vyučujícím na Právnické fakultě Masarykovy univerzity a v letech 1975–2001 vedl tamní katedru hospodářského práva, která byla později přejmenována na katedru práva obchodního. V roce 1974 získal titul docent, v roce 1982 byl pak jmenován profesorem. V roce 2008 se stal Právníkem roku v oboru právo duševního vlastnictví. Napsal řadu vysokoškolských učebnic i jiných odborných textů, které se věnují zejména problematice nekalé soutěže a reklamy, ale též sbírky svých esejí, např. Jak se píší knihy aneb lehkovážná vyprávění o vážné literatuře. Profesor Hajn též působí jako advokát a člen Etického panelu České televize.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu