Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Česká kuchařka

Jaroslav Vašák

Agave | 2005


199 Kč

Stav:
Dobrý, mírně zkosený hřbet
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 270 s., [52] s. fot
Jazyky: česky
Ilustrátor: Štefan Špic
ISBN: 9788086160689
Vydáno v: Český Těšín
Vystaveno: po 15. ledna 2024 11:19
Číslo položky: 731724

Kuchařské předpisy vycházející z klasické české kuchyně. O jejím vývoji, formování a tradici se autor rozepisuje v obsáhlém úvodu. Vlastní recepty obsahují přehled surovin a postup přípravy. Na závěr uvádí autor několik rad a nápadů, které se týkají dekorativní úpravy jídel.

Komentáře ke knize
Jaroslav Vašák

Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více