Stav: |
Dobrý, mírně zkosený hřbet
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 270 s., [52] s. fot |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Štefan Špic |
ISBN: | 9788086160689 |
Vydáno v: | Český Těšín |
Vystaveno: | po 15. ledna 2024 11:19 |
Číslo položky: | 731724 |
Kuchařské předpisy vycházející z klasické české kuchyně. O jejím vývoji, formování a tradici se autor rozepisuje v obsáhlém úvodu. Vlastní recepty obsahují přehled surovin a postup přípravy. Na závěr uvádí autor několik rad a nápadů, které se týkají dekorativní úpravy jídel.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem