Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ako konzervovať : ovocie : zeleninu : mäso

Ján Silvester Kaščák

Alfa | 1989


59 Kč

Stav:
Dobrý, vazba lehce povolená, částečně uvolněných několik stránek do cca 1/2, drží, nevypadávají
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 351
Jazyky: slovensky
Edice: Edícia potravinárskej literatúry 4x
Vydání: 4. vyd.
ISBN: 9788005003752
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: st 10. dubna 2024 14:13
Číslo položky: 814765

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát

Komentáře ke knize
Ján Silvester Kaščák

Slovenský autor publikací z oboru potravinářství, zaměřen na konzervárenství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat