Stav: |
Dobrý, vazba lehce povolená, částečně uvolněných několik stránek do cca 1/2, drží, nevypadávají
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 351 |
Jazyky: | slovensky |
Edice: | Edícia potravinárskej literatúry 4x |
Vydání: | 4. vyd. |
ISBN: | 9788005003752 |
Vydáno v: | Bratislava |
Vystaveno: | st 10. dubna 2024 14:13 |
Číslo položky: | 814765 |
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem