Galerie
Výkup knihy
Jana Dostálová, Jan Pokorný, Alena Kuderová, Zuzana Réblová: Changes of a-galactoside content during soaking and cooking of peas
1999 |
O vydání
Vazba: | |
---|---|
Počet stran: | |
Jazyk: | anglicky |
Vystaveno: | 10. 8. 2023 11:14 |
Číslo položky: | 3576153 |
Přidat knihu do bedýnky
Více od autora Jana Dostálová
-
2014 Key Publishing (425 s., 1. vyd.) 9788074182082
-
2012 Smart Press (302 s., 1. vyd.) 9788087049587
-
2002 Vysoká škola chemicko-technologická (219 s., 1. vyd.) 9788070804681
-
2012 Vysoká škola chemicko-technologická (219 s., 1. vyd.) 9788070804681
-
Tento soubor se skládá z více knih!
2007 Společnost pro výživu (3 svazky, 3. vyd.) 9788023989106
Detail
-
2016 Společnost pro výživu, z.s. (101 s.) 9788090665903
0
Vaše bedýnka
Zde jsou knihy, které jste vybrali k výkupu.