Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 96 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-249-0086-6 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 3. března 2023 13:13 |
Číslo položky: | 510609 |
Příprava z 26 druhů zeleniny: nové recepty z klasických přísad: zdravé, chutné a lákavé pokrm
Kniha receptů na přípravu zdravých a chutných pokrmů z 26 druhů podzimní a zimní zeleniny.
Kuchařské předpisy přinášejí mnoho způsobů jak připravit zeleninové saláty, polévky, přílohy, jídla z jednoho hrnce i jídla pro vegetariány a jak zimní zeleninu (červené a bílé zelí, mrkev, celer, pórek, červenou řepu, černý kořen, dýně, pastinák ad.) kombinovat s masem, drůbeží nebo rybou. Vedle předpisů, které obsahují počet porcí, přehled surovin a popis přípravy, vyjmenovává kniha druhy zimní zeleniny, uvádí jejich kalorickou hodnotu, přehled bylinek a koření a rejstřík
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem