Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 267 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Gabriela Kliková |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 978-80-7429-021-3 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 4. listopadu 2019 9:56 |
Číslo položky: | 75975 |
Volné pokračování knihy výživou proti rakovině
V prvním svazku tohoto souboru se autoři R. Béliveau a D. Gingras věnovali spíše současným teoretickým poznatkům a čtenáře informovali o tom, jak se mají bránit proti zhoubné nemoci správnou výživou. Tento druhý svazek se větší měrou zabývá již praktickým využitím těchto poznatků. A jak sami autoři říkají v úvodu: „A právě v tomto duchu jsme pojali tuto knihu, která má připomenout nejen to, že zdravá strava prospívá zdravotnímu stavu i pohodě a působí jako prevence nemocí, ale chce nabídnout i konkrétní způsoby, jak tyto zásady začlenit do běžného života. K tomu by měly napomoci jednoduché, rychlé, hospodárné a vynikající recepty. Sami jistě zjistíte, že předcházet rakovině, to znamená věnovat se složení stravy a hlavně otevřít dveře mnoha chutím. Potěšení z dobrého jídla pak půjde ruku v ruce se zdravím."
Richard Béliveau, přední vědec v oblasti rakoviny, je vedoucím Katedry prevence a léčby rakoviny na Univerzitě v Montréalu, kde také přednáší biochemii. Dále je profesorem na lékařské fakultě Univerzity v Montréalu a vedoucím Katedry neurochirugie Claud-Bertrand. Kromě toho je ředitelem Laboratoře molekulární medicíny při hematologicko-onkologickém oddělení Centra kancerologie Charlese Bruneau v Nemocnici Sainte-Justine.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem