Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zdravým vařením proti rakovině

Richard Béliveau, Denis Gingras

Vyšehrad | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 267
Jazyky: česky
Překladatel: Gabriela Kliková
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7429-021-3
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 4. listopadu 2019 9:56
Číslo položky: 75975

Volné pokračování knihy výživou proti rakovině
V prvním svazku tohoto souboru se autoři R. Béliveau a D. Gingras věnovali spíše současným teoretickým poznatkům a čtenáře informovali o tom, jak se mají bránit proti zhoubné nemoci správnou výživou. Tento druhý svazek se větší měrou zabývá již praktickým využitím těchto poznatků. A jak sami autoři říkají v úvodu: „A právě v tomto duchu jsme pojali tuto knihu, která má připomenout nejen to, že zdravá strava prospívá zdravotnímu stavu i pohodě a působí jako prevence nemocí, ale chce nabídnout i konkrétní způsoby, jak tyto zásady začlenit do běžného života. K tomu by měly napomoci jednoduché, rychlé, hospodárné a vynikající recepty. Sami jistě zjistíte, že předcházet rakovině, to znamená věnovat se složení stravy a hlavně otevřít dveře mnoha chutím. Potěšení z dobrého jídla pak půjde ruku v ruce se zdravím."

Komentáře ke knize
Richard Béliveau

Richard Béliveau, přední vědec v oblasti rakoviny, je vedoucím Katedry prevence a léčby rakoviny na Univerzitě v Montréalu, kde také přednáší biochemii. Dále je profesorem na lékařské fakultě Univerzity v Montréalu a vedoucím Katedry neurochirugie Claud-Bertrand. Kromě toho je ředitelem Laboratoře molekulární medicíny při hematologicko-onkologickém oddělení Centra kancerologie Charlese Bruneau v Nemocnici Sainte-Justine.

Denis Gingras

Denis Gingras, původně doktor fyziologie, se posledních 15 let specializuje na onkologický výzkum v Laboratoři molekulární medicíny při hematologicko-onkologickém oddělení Nemocnice Sainte-Justine v Montréalu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více