Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 222 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Jakub Goner |
Vydání: | 1. vydání |
ISBN: | 9788026417941 |
Vydáno v: | Brno |
Vystaveno: | so 11. listopadu 2023 15:19 |
Číslo položky: | 686584 |
Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Pokud se donedávna tvrdilo, že bychom měli děti od potravinových alergenů chránit co nejdéle, tak nejnovější klinické výzkumy ukazují pravý opak. Tajemství spočívá v postupném řízeném a opatrném přijímání alergenů v potravě, takže se s nimi tělo může pomaličku seznámit a zvyknout si na ně. Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po dobu prvních pěti let života. Tento postup přijal a doporučuje také americký Státní zdravotní ústav a další významná lékařská sdružení. V knize najdete: Srozumitelný přehled výzkumu v oblasti prevence a léčby potravinových alergií Praktický návod, jak pomoci svým dětem vyhnout se celoživotnímu boji s potravinovými alergiemi 70 jednoduchých a lahodných receptů, které vám pomohou zařadit potravinové alergeny do stravy vašich dětí Recepty rozdělené podle alergenů a také podle věku dětí (od kojenců až po předškolní děti) Podporu v situaci, která může být pro celou rodinu velmi obtížná Když byla dceři Robin Nixon Pompové diagnostikována silná alergie na určité potraviny, vyhledala Gideona Lacka, lékaře, který se zabývá klinickým výzkumem prevence a léčby alergií v jedné londýnské nemocnici. Doktor Lack se ujal její dcery a později i synů a pomohl celé rodině vystoupit z koloběhu alergických reakcí a strachů z toho, že dítě někde sní normální jídlo.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem