Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Záchranná pouť : jeden muž, třicet tisíc psů a cesta poslední naděje dlouhá milion mil

Peter Zheutlin

2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 217
Jazyky: česky
Překladatel: Viktor Faktor
Edice: Knihy Omega 438x
Vydání: Knihy Omega
ISBN: 978-80-7390-381-7
Vystaveno: po 30. dubna 2018 15:59
Číslo položky: 30008

Jak daleko byste zašli, abyste zachránili život? Toto je mimořádný příběh muže, který absolvoval cestu dlouho milion mil, aby zachránil tisíce opuštěných psů před hladem, zneužíváním a zanedbáváním a dal jim tak druhou šanci na život a lásku. Po celá léta se Greg Mahle snažil udržet při životě svou rodinnou restauraci v Ohiu. Když ji byl nucen zavřít, byl na mizině a v nejistotě, co dál. Pak ovšem navždy změnila jeho život štěňata. Novinář Peter Zheutlin cestuje s Gregem z Ohia až na pobřeží Mexického zálivu a pomáhá mu zachraňovat psy, kteří neměli štěstí na Jihu, k rodinám milujícím zvířata na Severu. Po cestě jim nezištně pomáhá mnoho dobrovolníků. Ze zbídačelé staré houstonské čtvrti, kde se tisíce psů potulují po ulicích, se přesunou k novým páníčkům na severovýchodě.
Tato záchranná cesta je plná lásky: inspirující příběh o unikátním spojení mezi psy a lidmi, který nám ukazuje, jak vymanění se z bídy těchto psů může změnit i náš život. Dojemný a inspirující příběh o tom, jak jeden člověk může ovlivnit tolik životů, lidských a štěněcích.

Komentáře ke knize
Peter Zheutlin

Peter Zheutlin, autor knihy Around the World on Two Wheels, je novinář na volné noze, jehož články se pravidelně objevují v Boston Globe a Christian Science Monitor. Peter také píše pro New York Times, Los Angeles Times nebo časopis AARP. Žije v Needhamu ve státě Massachusetts. Barry Abrams namlouvá a produkuje audioknihy pro celou řadu vydavatelů. Od roku 2012 pracuje také pro televizi ESPN jako produkční. Žije v Danbury, Connecticut, živě vysílá a komentuje hokejové zápasy svého syna. Než začal psát knihy, živil se pár let jako právník a vyučoval právní výzkum a psaní na právnických fakultách Severozápadní univerzity a Univerzity ve Virginii. Pak téměř 10 let pracoval jako ředitel pro styk s veřejností skupiny Lékaři proti jaderné válce , která v roce 1985 obdržela Nobelovu cenu míru a měl tu čest být členem delegace, která cestovala do Osla cenu převzít. Vystudoval Amherst College a bostonskou právnickou Boston College Law School . S Judy žijí v Massachusetts se třemi záchráněnými psy. Mají dva dospělé syny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat