Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Velká Británie

Michael Leapman

Ikar | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 720
Jazyky: česky
Překladatel: Jozef Koval
Edice: Společník cestovatele 21x
Vydání: Vyd. 4
ISBN: 978-80-249-1219-6 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 18. srpna 2022 13:04
Číslo položky: 384387

Poznávejte svět na vlastní oči! Více než 1400 barevných fotografií vám představí úchvatně rozmanitou britskou krajinu v celé její kráse. Jedinečné průřezy a plány podlaží vám umožní nahlédnout do veřejných budov a památek - nepotřebujete žádné další průvodce. Přehledné trojrozměrné mapky z ptačí perspektivy vám přiblíží čtvrti, ulice a budovy. Hotely, restaurace, kavárny a bary ve všech cenových kategorií.

Hlavní spolupracovník: Michael Leapman. Další spolupracovníci: Paul Cleves, James Henderson, Lucy Juckes, John Lax, Marcus Ramshaw. Doplňkové iIlustrace Christian Hook, Gilly Newman, Paul Weston.
Z anglického originálu „Eyewitness Travel Guides - Great Britain“ (Dorling Kindersley Limited, London 1999) přeložil Jozef Koval.
Vydání čtvrté.

Komentáře ke knize
Michael Leapman

Michael Leapman se narodil v Londýně v roce 1938 a ve dvaceti letech se stal profesionálním novinářem. Pracoval pro většinu britských celostátních novin a v současnosti píše o cestování a dalších tématech pro několik časopisů, mimo jiné i pro „The Independent“, „Independent on Sunday“, „The Economist“ a „Country Life“. Je autorem jedenácti knih, včetně oceněné „Companion Guide to New York“ a „Společníka cestovatele Londýnem“. V roce 1989 připravil k vydání úspěšnou „Book of London“.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat