Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vaříme slané i sladké : základní způsoby přípravy : základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení

Hedwig Maria Stuber

Ikar | 2015

Štítky:

459 Kč 329 Kč

Stav:
Velmi dobrý, pěkný stav
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 535
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Bezděková
Vydání: Vydání první
ISBN: 9788024928142
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 29. listopadu 2022 9:41
Číslo položky: 446911

Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům.

Komentáře ke knize
Hedwig Maria Stuber

Německá autorka kuchařské knihy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu