Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Sešit |
Počet stran: | 280 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 978-80-7263-602-0 (kroužková vazba) |
Vydáno v: | Olomouc |
Vystaveno: | pá 2. prosince 2022 12:05 |
Číslo položky: | 450423 |
Pro své děti chceme jen to nejlepší, samozřejmě i ve výživě. Co je polévka koi-koku? Kdy začít s podáváním prvních příkrmů? Jaký pokrm dát svému dítěti ochutnat jako první? Jakou formou zařazovat do jídelníčku zeleninu, aby ji děti jedly s chutí? Co zařadit do jídelníčku, jestliže se při těhotenství objeví nevolnosti? Co dělat, když chci přestat kojit? Co dávat dětem, když se názory na výživu rozcházejí? Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad vás provede makrobiotikou pro děti a nejen pro ně – kniha je určena rovněž těhotným a kojícím ženám. V knize maminky najdou kromě barevné fotografické přílohy i plakát, který jim umožní poznamenat si všechny důležité události v průběhu těhotenství. Jako bonus obsahuje kniha DVD. Ve více než 60 receptech, které na DVD naleznete, je názorně předvedeno, jak správně vařit obiloviny, zeleninový vývar, první dětské polévky či kaše, připravit zeleninu, opražit semínka nebo nachystat slavnostní pohoštění k prvním narozeninám i s dortem tak, aby si pochutnala celá rodina.
Ing. Dagmar Lužná se narodila v roce 1960 ve znamení Střelce. Je maminkou tří dětí, zatím dvojnásobnou babičkou. Žije v obci Unčovice v části Litovle. Od roku 1990 se aktivně zajímá o makrobiotiku. V letech 2000 až 2008 v Olomouci provozovala prodejnu zdravé výživy Ječmínek. Na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně v rámci bakalářského studijního programu "Chemie a technologie potravin" absolvovala obor "Technologie a řízení v gastronomii", zakončený státní zkouškou z fyziologie, hygieny výživy a potravinářských technologií. Následně získala magisterský titul ve studijním programu Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem