Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Úžasná žena

Vera Cowie

Alpress | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 191
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Kučerová
Edice: Klokan 1299x
Vydání: 1
ISBN: 80-7218-280-3
Vydáno v: Frýdek-Místek
Poznámka: obálka Helena Kočí
Vystaveno: po 3. srpna 2020 16:25
Číslo položky: 110783

Příběh úspěšné bytové návrhářky, která si kvůli pracovnímu vyčerpání musí vzít dovolenou a vedení svého studia svěří designérské hvězdě - kamarádovi svého přítele. Ovšem už jejich první setkání ji vnitřně zneklidní, i když zatím ani neví proč...
Harriet se po šestitýdenní plavbě na zaoceánském parníku vrací odpočatá a plná elánu do práce, která je pro ni smyslem života. Po návratu je sice ráda, že její zástupce James se ukázal jako skutečně vynikající odborník, ale jinak jí byl spíš protivný a to nejen proto, že si ho jak zaměstnankyně její firmy, tak i zákaznice hned oblíbily. Představa, že jakmile zpátky převezme vedení, James odjede a ona bude mít od něho pokoj, jí nevyšla, navíc každé setkání s ním v ní vyvolává pocity a úvahy, které doposud zaháněla do pozadí: co pro ni její přítel skutečně znamená a chce se za něho po jeho rozvodu opravdu provdat a jaké jsou to emoce, jež v ní James probouzí?

Komentáře ke knize
Vera Cowie

Narodila se ve městě South Shields. První román začala psát jako dvanáctiletá, ale nedokončila ho. Ve svých dvaceti letech se ke psaní vránila a románovou prvotinu publikovala v roce 1978. Než se rozhodla plně se věnovat profesi spisovatelky, pracovala v advokátní kanceláři a v městské agentuře zprostředkující pojištění. Později Vera Cowie zasvětila život už jen literární tvorbě. Kažkoročně napíše jeden román, přičemž několik měsíců stráví pečlivou přípravou vybraného námětu. Mezi její díla patří romány Vůně Evy, Dvojí život, Soukromé peklo, Tajemství nebo Úžasná žena. Vera Cowie je už babička a žije v Bishops Stortford v Hertfodshire.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet