Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Úprava bytu - řemeslné práce v bytě a rodinném domku

Zbyněk Weinfurter, Jaroslav Horák, Václav Tajovský, Arnošt Drozd, Jiří Trnka, Jaroslav Mareš, Milan Rochla, Josef Běhounek, Vladimír Svržek, Zdeněk Schwarz, Vladimír Klifner, Josef Kamín, Alois Jukl, František Malík, Bohuslav Štraus, František Kratochvíl, Jindřich Lebr, Václav Kotrbatý, Václav Morávek, Jan Roller, Bedřich Rybář, Karel Janeš, František Chroust, Antonín Benda, Karel Mouric, Jan E Koula

1971


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 709
Jazyky: česky
Edice: Řada stavební literatury 139x, Řada staveb. lit. 5x
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 14. února 2018 15:45
Číslo položky: 25156

Příručka pro domácí údržbu a řemeslnické práce v bytech, chatách nebo rodinných domcích zahrnuje popisy, pokyny, návody a postupy všech prací, vyskytujících se při domácí údržbě. Vychází z popisu jednotlivých částí bytů a domků, přináší pokyny pro zařízení domácí dílny, popisuje práce zednické, tesařské, klempířské, pokrývačské, vnitřní i vnější práce omítkářské a obklady, pojednává o oknech, dveřích, oplocení, pracích truhlářských, elektrikářských, instalatérských, o vytápění, provádění nátěrů, malbě stěn i stropů apod. Publikaci doplňuje množství názorných obrázků, náčrtků a přehledných tabulek.

Komentáře ke knize
Zbyněk Weinfurter

Narozen 23.3.1930 v Praze. Propagační grafik, práce v oboru.

Milan Rochla

Milan Rochla byl známý český stavební inženýr a akademický pracovník VUT v Brně. Proslul zejména svou publikací Stavební tabulky, přezdívané "Rochly", které byly půl století základní příručkou projektantů. V roce 1944 absolvoval Střední průmyslovou školu stavební Brno. Působil 30 let na Fakultě stavební VUT v Brně, v Ústavu pozemních staveb. Nejprve jako asistent u prof. Siřiště, v roce 1976 získal docenturu. Byl členem komise pro technické kreslení ÚNM Praha. Jeho hlavní dílo jsou "Stavební tabulky", stručný a přehledný katalog všech někdejších stavební výrobků s vyobrazeními, základními rozměry a vlastnostmi v rozsahu jednoho tisíce stran. Vyšly je nejprve jako vysokoškolská skripta v letech 1960-1979 celkem v 10 vydáních a nákladu 10 000 výtisků. Jako kniha byly tištěny v letech 1969-1989 v 6 vydáních o celkovém počtu 190 000 výtisků. Na jeho dílo po roce 1989 navázala Jolana Slavíčková pod názvem "Nové Rochlovy stavební tabulky" vydávané v letech 1999-2009.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více