Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

U kávy o kávě a kávovinách

Jozef Augustín

Jota | 2016

Štítky:

339 Kč 319 Kč

Stav:
Dobrý, skvrna na deskách
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 358
Jazyky: česky , anglicky
Překladatel: Katarína Kašpárková Koišová, Ondřej Elbel
Vydání: Vydání první
ISBN: 9788074628504
Vydáno v: Brno
Vystaveno: pá 15. března 2024 14:42
Číslo položky: 793559

Kniha, která neřest povýší na umění, z jejíchž stránek voní nejen káva, ale i moře, hory a exotické dálky. Už jen cesta kávových zrn má v sobě nádech tajemství a dobrodružství, o jakých jsme čítali jako děti.
Nečekejte ale romantické vyprávění, U kávy o kávě a kávovinách je kniha pro kávové znalce i běžné konzumenty. Seznámí vás poutavou formou s historií i současností pěstování kávovníku, zpracování kávových zrn a zasvětí do tajemství pražení.

Jozef Augustín, oceňovaný odborník na kávovou tematiku, ale nenechá své čtenáře o kávě jen snít, v jeho knize najdete i množství prověřených receptů na kávové speciality, které si můžete připravit i v domácích podmínkách.

Hledáte-li knihu, která vám otevře obzory, provede vás různými kouty světa a o jednom z nejoblíbenějších nápojů vůbec podá opravdu do detailů propracovanou zprávu, nehledejte. Držíte ji v ruce.

Aktualizované rozšířené vydání jedinečné publikace, která vyšla poprvé před patnácti lety, a stala se biblí nejen mezi baristy.

Komentáře ke knize
Jozef Augustín

Doc. PharmDr., vědeckovýzkumný pracovník, obor mikrobilogie, potravinářká technologie.Doc. PharmDr. Jozef Augustín, PhD., je docent Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Absolvoval Farmaceutickou fakultu UK v Bratislavě, doktorandské studium na Přírodovědecké fakultě UK v oboru mikrobiologie, titul PharmDr. získal v oboru klinická farmacie. Je autorem tří odborných monografií s aktuální potravinářskou tematikou Povídání o čaji. Čajovníkový list, čaj, jako potravinářská pochutina, léčebný, mystický nápoj a jiné tonizující nápoje světa, Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní a Povídaní o kávě. Kávovníkové zrno, káva a kávoviny jako významné potravinářské pochutiny, je i spoluautorem knihy Kontrola kvality potravin. Je hojně citován v zahraniční i české odborné literatuře. Vyučuje na univerzitách, zasedá v odborných porotách a komisích, publikuje odborné práce. Je zakládajícím členem Kávové asociace ČR a SR a jejím čestným členem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více