Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Troufalá

Karen Robards

Domino | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 302
Jazyky: česky
Překladatel: Marta Bárová
Série: Sestry Banningovy 3.
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7303-744-4 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: st 26. ledna 2022 17:47
Číslo položky: 274007

Jak muži s okoralou duší dokázat, že je hoden lásky?

Lady Elizabeth, nejmladší a nejsvéhlavější ze sester Banningových, byla už třikrát zasnoubena. Všechna tři zasnoubení skandálně zrušila, neboť má strach, že by ji případný manžel mohl považovat za svůj majetek. Není divu, že si v londýnské lepší společnosti vysloužila pověst přelétavé dívky, která s oblibou láme mužská srdce.

Neila Severina provází ještě mnohem horší pověst. Je to nelítostný člověk beze špetky morálky, který se neštítí ani vraždy. A nyní se jeho pozornost zaměřila na muže, kterého má Beth ráda. Rozlícená rudovlasá kráska nepotřebuje dlouho přemýšlet: uchystá tomu bídákovi pomstu stejně krutou, jako je on sám.

Když je osud svede dohromady, létají mezi nimi blesky zášti. Vše se změní v okamžiku, kdy začne jít o život jim oběma. Společně prchají na venkov a prvotní nevraživost se začíná měnit v mnohem příjemnější city. Dokáže Neil odpustit sám sobě, aby se cítil hoden lásky? Dokáže se Beth zbavit strachu a začít Neilovi důvěřovat? A především – dokáží unikat svým nepřátelům dost dlouho, aby měli čas nalézt odpovědi na své otázky a začít nový život?

Komentáře ke knize
Karen Robards

Americká spisovateľka Karen Robardsová je autorkou štyroch desiatok románov, medzi ktorými nájdeme tak historické, ako aj súčasné romance s dobrodružnou zápletkou. Za svoje diela získala mnoho literárnych ocenení a jej diela boli preložené do jedenástich jazykov.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet