Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Sýry a příprava sýrových jídel

Václav Kněz, Hana Sedláčková

Státní nakladatelství technické literatury | 1958

Štítky:

59 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná s obálkou
Počet stran: 132
Jazyky: česky
Vystaveno: út 28. března 2023 9:52
Číslo položky: 526263

Pojednání o významu sýrů v naší stravě, o jejich výrobě a ošetřování. Připojeny návody na přípravu sýrových pokrmů.

Komentáře ke knize
Hana Sedláčková

Pedagožka, učitelka odborných předmětů Vyšší školy výživy, dnes Střední hotelové školy v Praze, autorka učebnic a knih kuchařských předpisů.

Václav Kněz

Spoluautor učebnice z oboru potravinářství pro učňovské školy a autor odborných děl z oblasti zpracování mléka a sýrů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více