Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Strážci galaxie, Kosmičtí avengers : 1. - Kosmičtí Avengers

Brian Michael Bendis

Crew | 2017

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Strážci galaxie KOMPLET : Díl 1-4 Kosmičtí Avengers + Angela + Rozpad Strážců + Prvotní hřích - Brian Michael Bendis (2017, Crew)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 142 nečíslovaných stran
Jazyky: česky
Ilustrátor: Steve McNiven, Mike Del Mundo, Sara Pichelli, Michael Avon Oeming, Rain Beredo, Ming Doyle, Javier Rodríguez, Michael Del Mundo
Překladatel: Ľudovít Plata
Edice: Světové komiksy česky 172x, Angela 1x, Rozpad Strážců 1x, 1. svazek ed. Strážci galaxie 2013 1x
Vydání: První vydání
ISBN: 978-80-7449-499-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Clint Langley
Vystaveno: čt 20. ledna 2022 15:59
Číslo položky: 271898

Proč se ale ze Země najednou stala nejdůležitější planeta v galaxii? To se právě Strážci galaxie snaží zjistit! Připojte se ke Star-Lordovi, Gamoře, Draxovi, mývalovi Rocketovi, Grootovi a – pozor, překvapení! – neporazitelnému Iron Manovi, kteří vyrážejí na jednu z nejnapínavějších a nejpřevratnějších misí ve vesmíru. Tajemství, která tito galaktičtí Avengers objeví, otřesou čtenáři Marvelu na celé roky. Ale zatímco se Londýn vypořádává s invazí Badoonů, o osudu Strážců galaxie už bylo rozhodnuto miliony kilometrů daleko.
Proč čekat na film? Všechno to začíná tady!
Obsahuje: Guardians of the Galaxy (Vol 3) č. 0,1, 1-3

Komentáře ke knize
Brian Michael Bendis

Brian Michael Bendis je americký komiksový scenárista a bývalý kreslíř. Za svou kariéru získal řadu ocenění od kritiků, jedním z nich je i cena Eisner Award, kterou získal pětkrát. Je znám pro svou dlouholetou tvorbu u Marvel Comics, kde se věnoval příběhům postav, jako jsou Spider-Man, Avengers, Daredevil a Fantastic Four. V roce 2018 podepsal exkluzivní smlouvu u konkurenční společnsoti DC Comics. Začal s noir a detektivní tvorbou, ale brzy přešel k superhrdinskému komiksu. Na začátku nového tisíciletí byl jedním z autorů komiksového světa Ultimate Marvel. V roce 2004 vytvořil nové pojetí týmu Avengers v příbězích New Avengers. Také je autorem řady eventů a crossoverů, například: Secret War , House of M , Secret Invasion , Siege a Age of Ultron . Mimo komiksu se věnuje i vyučování. Vyučoval psaní na Portland State University. Od roku 2013 učí na University of Oregon. V roce 2014 vydal naučnou knihu Words for Pictures. Imprint v rámci DC Comics pro autorské komiksy Briana Michaela Bendise: Imprint v rámci DC Comics zaměřený na mladé čtenáře. Brian Michael Bendis v něm dělá také kurátora:

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu