Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 217 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788071683339 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 5. dubna 2024 12:12 |
Číslo položky: | 811154 |
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem