Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková

Merkur | 1967


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Sešit
Počet stran: 54, [1]
Jazyky: česky
Edice: Obchod a spotřebitel 11x
Vydání: 1. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 11. srpna 2023 10:22
Číslo položky: 610840

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Komentáře ke knize
Antonín Nestával

Narozen 22.11.1922, zemřel 27.9.1985. Kuchař, gastronomický odborník, kuchařské knihy.

Jaroslava Havlíková

Autorka kuchařských knih.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více