Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slané prokletí

Jana Pronská

2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 324
Jazyky: česky
Překladatel: Josef Pepson Snětivý
ISBN: 978-80-7475-003-8
Poznámka: obálka Alena Laňková
Vystaveno: čt 13. července 2017 10:10
Číslo položky: 14383

Krásná Seleina, paní Solnohradu a dědička vzácných solných pramenů, právem pokládá své „slané dědictví“ za prokleté. Vždyť jen kvůli němu přišla o milovaného muže Jakuba Šóšu a ocitla se ve vynuceném manželství s tyranem Arvanem Révaiem. Když hrad dobude Jakubův bratr Ctibor, Révai zbaběle uteče a Seleinu nechá napospas osudu. Netuší, že mrtvé novorozeňátko, které mu ukázala, má zdravého bratříčka… Rytíř Ctibor, hnán touhou po pomstě za bratrovu smrt, je přesvědčený, že právě Seleina může za všechno zlo, které postihlo jeho rodinu, a tak zpočátku nemá s mladou ženou slitování.
Seleina nevěří, že po utrpení s Arvanem dokáže ještě někoho milovat, a úzkostlivě střeží tajemství – její syn a právoplatný dědic Solnohradu žije! Touží po svobodě, jenže tu jí Ctibor tvrdohlavě odpírá. Navzdory tomu se do jejich srdcí pomalu vkrádá láska. Musí však čelit intrikám podlého Arvana, jeho bezohledné sestry Izabely, zhýralé baronky Matildy i Ctiborovy sestry Jolandy. Často bojují o holé přežití… Ale láska je jako nesmírně odolná květina a dokáže vyrašit i za těch nejkrutějších mrazů či v temném vězení hradní věže.

Komentáře ke knize
Jana Pronská

Najúspešnejšia slovenská spisovateľka historických romancí. Narodila sa v Gelnici, žije na samote neďaleko Nálepkova, spolu s rodinou. Vyštudovala strednú priemyselnú školu geologicko-banícku, no venuje sa ekonomike. Miluje romantické príbehy a stredovek. Historické príbehy a rozprávky začala písať ako deväťročná. Inšpirácie vždy čerpala z historických kníh a celkovo z hodín dejepisu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet