Stav: |
Mírně opotřebená, hřbet desek prasklý, vazba prasklá u přední předsádky - nafoceno, jeden list volně, jinak kn. blok drží
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 657, [2] |
Jazyky: | česky |
Editor: | Antonín Nestával, František Syrový |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 26. února 2024 10:59 |
Číslo položky: | 767867 |
Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem