Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Projekt Sandrina

Eva Houserová, Jiří Houser

2016

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 240
Jazyky: česky
Edice: Český thriller 0x
ISBN: 978-80-243-6947-1
Vystaveno: st 22. listopadu 2017 16:41
Číslo položky: 20580

Thriller s detektivní zápletkou se odehrává v důvěrně známém prostředí současnosti, kde média disponují obrovskou mocí a mohou vytvářet vlastní verze reality. Orientovat se v tom, co je a co už není pravda, je mnohdy velice obtížné. Osa románu se točí kolem prostředí showbyznysu, ve kterém hudební producent Douda narazí na zlatý důl v podobě mladé a mimořádně talentované zpěvačky Sandriny. Z toho by už mohly kápnout peníze i sláva. Douda však není jediný, kdo si na tuto hvězdičku vsadil a podivné shody okolností už se nezdají být pouhými náhodami, ale možná intrikánsky připraveným smrtonosným scénářem.

Komentáře ke knize
Jiří Houser

Novinář, reportér, výtvarník, vystudoval Střední umělecko-průmyslovou školu v Praze. Prošel celou řadou povolání, od roku 1983 pracoval jako reportér časopisu Československý voják.

Eva Houserová

Eva Houserová přes dvacet let pracovala převážně v ženských časopisech. Nejdřív jako redaktorka a editorka, posléze jako šéfredaktorka. Ale protože se v časopiseckém světě zastavil čas a předstírá se v něm, že ženy nestárnou, přestal ji ten kolotoč věčného mládí bavit, seskočila z něho do autorské publikační tvorby, kde se cítí být svobodná a zúročuje zde své zkušenosti. Je šéfredaktorkou webového portálu Nezoufalky , kterým si plní svůj sen – nabídnout ženám, které už nejsou mladé, to, co jinde nenajdou: upřímný zájem o jejich mikrosvět.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat