Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 349 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Evan Sung |
Překladatel: | Jana Svašková |
Edice: | Esence 145x |
Vydání: | Vydání první |
ISBN: | 9788024269924 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 7. srpna 2023 11:54 |
Číslo položky: | 607042 |
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S'more nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem