Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu

Klaus Hagmann, Birgit Essich

Víkend | 2009


479 Kč 379 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 95
Jazyky: česky
Překladatel: Helena Uhrová
Vydání: 2. vyd
ISBN: 978-80-7433-011-7 (váz.)
Vydáno v: Líbeznice
Vystaveno: čt 28. dubna 2022 12:26
Číslo položky: 323266

Příručka podává základní informace týkající se zpracování ovocné suroviny pálením. Zabývá se detaily destilace i procesem výroby. Poskytuje i informace týkající se fyziky, chemie a mikrobiologie (příprava kvasu, kvašení, destilace ovocného kvasu a úprava ovocného destilátu, stáčení, uzavírání, etiketování a skladování). Při hodnocení kvality platí, že ovocným destilátem pravým se rozumí alkoholický nápoj vyrobený - vypálený ze zkvašené ovocné suroviny, který může být upraven ředěním čistou pitnou vodou na požadovanou stupňovitost (lihovitost). Vzhledem k tomu, že je kniha přeložena z němčiny, jsou uvedeny legislativní rozdíly v pálení ovoce v Německu a v ČR.

Komentáře ke knize
Klaus Hagmann

Autor příručky o výrobě ovocných destilátů.

Birgit Essich

Spoluautorka příručky o výrobě ovocných destilátů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu