Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 294 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Alena Vlčková |
Vydání: | 3. vyd. |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | so 27. května 2023 14:05 |
Číslo položky: | 559291 |
Předcházení nemocem a léčba bez vedlejších účinků prostřednictvím správné výživy - ovocnými a zeleninovými pokrmy. Přehled a popis jednotlivých druhů ovoce a zeleniny (řazení podle německého originálu), charakteristika, původ a rozšíření, léčivé účinky. U každého druhu zeleniny nebo ovoce je návod na přípravu zdravého jídla.
Přehled ovoce a zeleniny s obsahem mnohých léčivých látek, jejichž konzumace pomáhá proti běžným zdravotním problémům. Kuchařské předpisy na přípravu zdravých jídel.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem