Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Od Montrealu k Osace: Československá kuchyně na světové výstavě : Čs. kuchyně na světové výstavě

Antonín Nestával, Antonín Srkala, Ladislav Koreček

SZdN | 1969


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 226, [1]
Jazyky: česky
Ilustrátor: Jiřina Šejbalová, Alois Fišárek
Edice: Minikuchařka 4x, Mini kuchařka 0x
Vydání: 1. vyd
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 23. května 2022 15:43
Číslo položky: 336442

Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce v restauraci "Praha" v Montrealu.

Komentáře ke knize
Antonín Nestával

Narozen 22.11.1922, zemřel 27.9.1985. Kuchař, gastronomický odborník, kuchařské knihy.

Antonín Srkala

Učebnice pro číšníky, kuchařské knihy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více