Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Můj přítel sumec

Jakub Vágner

Fraus | 2010

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 362
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-7238-951-3 (váz.)
Vydáno v: Plzeň
Vystaveno: čt 11. května 2023 9:40
Číslo položky: 547678

Autor knihy Jakub Vágner se dnes řadí mezi nejuznávanější světovou rybářskou elitu. Naší rybářské i nerybářské veřejnosti je znám především díky svému populárnímu televiznímu pořadu S Jakubem na rybách a samozřejmě i dokumentárním filmům s rybářskou tématikou. Při vyslovení jeho jména se mnohým rybářům vybaví fotografie gigantických ryb z celého světa, ale také sumců! Jejich lovu se autor věnuje od svého mládí a patří mezi pionýry moderního pojetí lovu sumců tak, jak ho známe dnes.

Svoji první knihu nazval autor výstižně Můj přítel sumec. V knize se čtenář dozví naprosto vše, co je o životě a lovu sumce doposud známo. Kniha je rozdělena do několika kapitol (biologie, život sumce, čtvero ročních období, taktika lovu, zdolávání, lodní navigace, nástrahy a mnoho dalších), ve kterých se seznámíte s tím, jak vyzrát na české sumce, ale i jak být úspěšný v revírech celého světa.

Co dělá knihu zajímavou a výjimečnou je skutečnost, že své zkušenosti nepředává jen autor, ale celá řada jeho přátel. V knize naleznete názory a tipy těch největších sumcařů dnešní doby. Ať už je to Olivier Portrat, Yuri Grisendi, Xavier Vella, Claude Valette, Arnout Terlouw, Stefan Seuss a další.

Olivier Portrat prohlásil: „ Jakubovi Vágnerovi se podařilo napsat sumcařskou bibli."

Kniha je doslova „nabita" množstvím špičkových fotografií od autora knihy a jeho přátel. Rozhodně se máte na co těšit!

Komentáře ke knize
Jakub Vágner

Jakub Vágner je v současné době jedním z nejuznávanějších rybářských odborníků v Evropě. Začal rybařit v pěti letech a stalo se jistě osudným, že jeho první rybou v životě byl desetikilový kapr. Vedle rybaření studoval i pražskou státní konzervatoř, obor kontrabas, ale ve třetím ročníku muziku opustil a jako první Čech se začal mediálně prosazovat v tehdy naprosto neznámém pojmu - sportovní rybaření. Ve svých patnácti letech začal publikovat do mnoha odborných rybářských časopisů u nás i v zahraničí, v sedmnácti letech natočil první rybářský film o lovu sumců a již v osmnácti přišel do ČT s myšlenkou rybářského pořadu, který posléze pod názvem Jak na to spolumoderoval s hercem Rudolfem Hrušínským.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat