Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Matrix energetics - věda a umění transformace : věda a umění transformace : jak změníte realitu působením na kvantové pole

Richard Bartlett

2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 243
Jazyky: česky
Překladatel: Ingrid Modory, Sylva Mrázková
ISBN: 9783981430172
Vystaveno: čt 7. října 2021 10:06
Číslo položky: 226969

V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné - a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze zdrojů kvantov é fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým vjemům. (věda a umění transformace : jak změníte realitu působením na kvantové pole)

Komentáře ke knize
Richard Bartlett

Richard Bartlett, DC, ND je držitelem doktorátu z chiropraxe, jejž získal na Parker Chiropractic College, a akademického titulu z naturopatie z Bastyr University. Jeho úžasná kombinace lehkého doteku a soustředěné myšlenky už vrátila sílu tělům i myslím bezpočtu pacientů i kolegů. Dr. Bartlett vyučuje svou jednoduchou metodu matrix energetics na seminářích a pomáhá tisícům lidí k tomu, aby si osvojili dovednost, jejímž prostřednictvím doslova přetvoří sami sebe i svůj život. Žije v Seattlu ve státě Washington.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více