Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 85 s., [8] s. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Edice: | Vaříme s dietní sestrou 4x |
Vydání: | Vyd. 2. |
ISBN: | 9788070219133 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | čt 28. března 2024 10:19 |
Číslo položky: | 805423 |
Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu polévek, pokrmů z hovězího, vepřového, drůbežího masa, ryb, těstovin a rýže, zeleniny, příloh, salátů, sladkých jídel, moučníků, dezertů, pomazánek a nápojů. U každého receptu je uvedena energetická hodnota jedné porce v kcal i kJ, obsah tuku, bílkovin a sacharidů.
Mgr. Petr Wohlmuth vystudoval historickou sociologii na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy. V současné době dokončuje na stejné fakultě studium historické antropologie. Dlouhodobě se interdisciplinárně zabývá evropským vojenstvím raného novověku, vývojovým procesem vojenské revoluce a terénním výzkumem českého vojenského re-enactingu, zejména v prostředí českých ideálních pevnostních měst Terezína a Josefova. Je členem Klubu vojenství a historie Praha.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem