Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 133 s., [8] s. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Vladimír Doležal, Miloslav Martenek |
Vydání: | 3. vyd. |
ISBN: | 9788073220372 |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | út 12. března 2024 14:14 |
Číslo položky: | 788503 |
Třetí vydání úspěšné kuchařky předního odborníka věnované přípravě minutkových jídel. Autor nabízí 334 receptů a vybral především takové, jejichž přípravu zvládne nejen dobrý kuchař, ale i schopný začátečník.
Profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských výstav a na gastronomické výstavě Ex Plzeň obdržel za výrobky správné výživy Zlatý pohár Ex Plzeň a v dalším ročníku Zlatou plaketu Ex Plzeň. Připravoval a vedl mladé kuchaře na mezinárodní kuchařské soutěži v bavorském Regensburgu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem