Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 144 |
Jazyky: | česky |
Editor: | Štěpán Svačina, Jiří Široký, Miroslav Souček |
Vydání: | 1. vyd |
ISBN: | 978-80-904899-1-2 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 18. ledna 2022 17:43 |
Číslo položky: | 270405 |
Tato unikátní kuchařka představuje 52 význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a vztahu k němu. Dotyční zde prozrazují své oblíbené recepty, které jsou doprovázeny i lákavými fotografiemi doporučených pokrmů. V knize se dozvíme i krátký životopis těchto veličin naší medicíny a poznáme je též prostřednictvím objektivu význačného českého fotografa a známého portrétisty Karla Meistera. Garant Lékařské kuchařky – prof. MUDr. Štěpán Svačina, DrSc. – o ní říká: „Tato kniha ukazuje, že lékaři jedí rádi a někteří i rádi vaří. Je otázkou, zda se podle ní mají občané řídit. Snad ano. Lékaři nejedí vysloveně nezdravě. Jsou to většinou gurmáni. U dobré kuchařky by se měly čtenáři začít sbíhat sliny, a to u této jistě nastane.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem