Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kronika rodu Spiderwickovcov - KOMPLET - Praktický sprievdoca + Kameň videnia + Tajomstvo tety Lucindy + Železný strom + Mulgarath sa hnevá : Kniha 1 - Klíč k určování kouzelných tvorů

Tony DiTerlizzi, Holly Black

Ikar | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 5 svazků
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Jašová, Petr Matoušek
Edice: 1. svazek ed. Kronika rodu Spiderwicků 2x
Vydání: Vyd. 2.
ISBN: 978-80-242-2253-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 30. listopadu 2022 16:31
Číslo položky: 448946

Klíč Arthura Spiderwicka, jejž právě otevíráte, byl sourozencům Graceovým pomocníkem v bitvě o dům i maminku a nyní vychází vstříc všem zájemcům, kteří by rádi věděli, jak se to doopravdy má se skřítky, plivníky, elfy, trolly, draky a podobnými výtečníky. Spis věhlasného přírodozpytce Jaredovou zásluhou nepodlehl zkáze a podává nám cenné informace o typických stanovištích těchto bytostí, o jejich stravovacích zvyklostech i nesčetných alotriích, jimiž sužují nebohé lidstvo po celé věky. Poznejte tyto tvory už dnes, ještě než se zhmotní ve filmu režiséra Marka Waterse! V ostrovtipném pojednání páně Spiderwicka zjistíte za přispění více než tří tuctů úchvatných vyobrazení a poutavých vyprávění nejen to, jak jednotlivé příslušníky této záhadné říše určovat, ale také se vám dostane množství tipů, jak s nimi raději vycházet po dobrém. Mějte totiž na paměti, že svět kouzelných bytostí je blíž, než si myslíte: rozkládá se všude kolem nás a jeho obyvatelé jsou mocní. Nevyplácí se je podceňovat, ale ještě horší je nemít o jejich potměšilostech ani tušení!

Komentáře ke knize
Holly Black

Holly Blacková se narodila 10. listopadu 1971. Je to americká spisovatelka a editorka. Její nejznámější prací je patrně Kronika rodu Spiderwicků, která se stala velmi oblíbenou u dětí napříč státy, mj. i díky kresbám ilustrátora Tonyho DiTerlizzi. Žije s manželem v městečku Amherts v americkém státě Massachusetts. Kronika rodu Spiderwicků byla zfilmována, celovečerní rodinný snímek spatřil světlo světa v roce 2008. Kniha byla též předělána do formátu videohry. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Holly Black na anglické Wikipedii.

Tony DiTerlizzi

Tony DiTerlizzi je americký autor fantasy knih pro děti. Jeho nejznámějším počinem na poli fantasy literatury je Kronika rodu Spiderwicků, kterou napsal společně se spisovatelkou Holly Blackovou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat