Galerie
Seznam fotografií v galerii
Garantujeme doručení do Vánoc při objednání do 18. 12. 2025.
Garantujeme doručení do Vánoc při objednání do 18. 12. 2025.
| Stav: | Dobrý, Lehce poškrábané desky, flek na zadní straně desek |
|---|---|
| Vazba: | pevná |
| Počet stran: | 263 |
| Jazyk: |
|
| ISBN10: | 8087737172 |
| ISBN: | 9788087737170 |
| Vydání: | Vyd. 2. |
| Vydáno v: | Praha |
| Vystaveno: | 23. 7. 2024 11:14 |
| Číslo položky: | 917907 |
Roman Vaněk je popularizátor oboru gastronomie, odborný gastronomický poradce, autor kuchařských bestsellerů, moderátor, scenárista, publicista, průvodce rozhlasovými pořady, tvůrce internetových pořadů o gastronomii a zakladatel Pražského kulinářského institutu. Od jara 2018 spolupracuje s novou internetovou televizí MALL.TV. Jeho autorský internetový pořad Peklo na talíři byl oceněn na mezinárodním filmovém festivalu Life Sciences Film Festival cenou studentů a v roce 2013 získal nejvyšší ocenění Křišťálové Lupy ve dvou kategoriích . Narodil se v Praze. Původně se věnoval fotografii. V letech 1984 až 1988 vystudoval Střední odbornou výtvarnou škola V. Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listopadové revoluci v roce 1989 spoluzakládal Studentské listy, souběžně spolupracoval s Lidovými novinami jako fotoreportér. V letech 1993-2005 působil jako zástupce předních brazilských producentů obuvi pro ČR, Slovensko, Estonsko a Lotyšsko. Od roku 2002 začal dovážet brazilská vína a stal se tak historicky prvním dovozcem brazilských vín do ČR. Brazilskou vinařskou asociací byl zvolen členem prestižní mezinárodní poroty Avaliação dos Vinhos Brasileiros pro rok 2006. O brazilském vinařství a gastronomii přednášel v České republice, Německu, Estonsku a Norsku. V letech 2004 až 2007 absolvoval kurzy vaření v hotelu Radisson SAS Alcron pod vedením Jiřího Štifta. Na obchodních zahraničních cestách se seznamoval s gastronomií navštívených zemí. Protože neměl oficiální vzdělání v oboru gastronomie, doplnil si je v roce 2011 absolvováním Střední školy gastronomické a hotelové v Praze, kde získal výuční list v oboru kuchař. V roce 2007 založil s manželkou Janou Pražský kulinářský institut, který nabízí profesionální kuchařské kurzy pro laickou i odbornou veřejnost a ve které nyní působí jako ředitel a lektor. V roce 2010 založil společně se Zdeň...
Více od autora
2023 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Nová
2017 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Nová
2023 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Dobrý, natrhnutý hřbet
2014 | Prakul Production
Stav Velmi dobrý
2020 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Velmi dobrý
2020 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Velmi dobrý
2013 | Prakul Production, s.r.o.
Stav Velmi dobrý
Dopravu hradíme my
Objednávkám nad 699 Kč
Tituly, které jinde
nenajdete
Sběratelské kusy i knižní novinky
Balíme ekologicky
A s radostí
Vykupujeme knihy
Za hotovost a s vlastním odvozem
Fraus Ilustrovaný studijní slovník : anglicko-český, česko-anglický
2004 | Fraus
Stav Dobrý, obálka s oděrkami, vpisky propiskou
1969 | Práce
Stav Velmi dobrý, mírně zahnutý roh obálky
2007 | Mony
Stav Velmi dobrý
2011 | Didaktis
Stav Dobrý, až velmi dobrý, vyplněné jen opravdu minimálně tužkou, asi z 2-3%
2006 | Petra
Stav Velmi dobrý
Soubory cookie a data používáme k následujícím účelům:
správná funkčnost našich stránek,
poskytování a správa služeb Google,
poskytování třetím stranám pro inzerci a reklamu (např. Seznam),
sledování výpadků a ochrana proti spamům, podvodům a zneužívání
Naše ochrana osobních údajů