Stav: |
Dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 61 s., [4] s. barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1. vyd. |
ISBN: | 9788085936322 |
Vydáno v: | Čestlice |
Vystaveno: | pá 5. ledna 2024 15:00 |
Číslo položky: | 726506 |
Objev vlastností kávy (aroma, vůně, osvěžující účinky) a počátek jejího pěstování na Arabském poloostrově. Káva jako nejvýznamnější obchodní komodita. Pražení, mletí, uchovávání, správná příprava kávy a její účinky. Základní kávové nápoje, postupy přípravy, předpisy na speciality z různých zemí a měst. Předpisy na přípravu kávy s ovocem, lihovinami, vínem a dalšími přísadami. Kniha uvádí i menší výběr pečiva s recepty, jehož příprava je časově méně náročná a podává se ke kávě.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem