Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Historky z noční strany

Simon R Green

2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 286
Jazyky: česky
Překladatel: Josef Hořejší
Edice: Science fantasy 7x, 13. svazek ed. Noční strana 7x
Vystaveno: st 27. března 2019 16:12
Číslo položky: 57534

Vítejte na Noční straně. Je to tajné srdce Londýna, které si bije svým vlastním rytmem, pumpuje životodárnou krev do žil ulic a uliček ukrytých ve věčné temnotě, kde se shromažďují tvorové noci a kam se slunce bojí posvítit. Je to místo, kam jdete, když chcete popustit uzdu temným stránkám své osobnosti, a k čertu s případnými následky.
Historky z Noční strany obsahují deset makabrózních detektivních povídek vrhající paprsek kalného světla do nejtemnějších zákoutí města, aby odhalily tajemství, která by nikdy neměla vyjít na povrch. Vydejte se na cestu s takovými smrtelně nebezpečnými obyvateli Noční strany, jako jsou Břitvák Eddie, Mrtvý chlapec a Larry Zapomnění, kteří se tu setkávají s tvory a bytostmi ještě méně lidskými a nelidštějšími, než jsou oni. A nenechte si ujít ani dosud nepublikovaný případ Johna Taylora, soukromého očka s talentem nacházet ztracené věci, v němž se utká se sirem Francisem Varneyem, králem vampýrů. Možná ve tmě skutečně není nic, čeho byste se museli bát, ale docela určitě byste se měli bát spousty věcí na Noční straně...

Komentáře ke knize
Simon R Green

Simon Richard Green je britský autor science fiction a fantasy literatury. Na univerzitě v Leicesteru vystudoval moderní anglickou a americkou literaturu. S psaním začal kolem roku 1973, poprvé publikoval v roce 1979. Jeho dílo tvoří několik sérií psaných s ohledem na komerční úspěch, ale s gustem a energií, které vyvažují nepůvodnost námětů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu