Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 147 |
Jazyky: | slovensky |
Vydání: | 1. vyd. |
ISBN: | 9788021701830 |
Vydáno v: | Martin |
Vystaveno: | so 6. dubna 2024 13:55 |
Číslo položky: | 811762 |
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa.
Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem